Boardgames

Najavljen Virtual Renegade Con

Renegade Con

Raste ponuda prolećnih i letnjih virtuelnih sajmova. Listi se pridružio i Renegade Game Studios koji je ovog leta domaćin Renegade Con okupljanja.

Kako se sajmovi društvenih igara i hobija otkazuju širom sveta zbog pandemije, tako na sve strane niču virtuelni sajmovi i skupovi. Nakon Paiza i BoardGameGeek.Con svoj virtuelni sajam je najavio i Renegade Game Studios.

Renegade Con će se održati od 5 do 7 juna sa bazom na Discord serveru ovog izdavača. Ovaj sajam će biti nalik ostalima, jer budimo realni, ne možete baš mnogo različite zabave izmišljati online. Renegade je najavio demoe noviteta poput Space Battle Lunch Time, Warp’s Edge, Succulent i Search for Plant X. Biće tu i RPG sesija te ćete moći da probate Kids on Bikes, Overlight, Wardlings i dugo najavljivani Altered Carbon. Za potrebe demoa igara koristiće se Tabletopia dok će RPG sesije biti upriličene u Roll20 i Discord aplikacijama.

Paneli, intervjui i radionice će biti na Twitch i You Tube kanalima a kao gosti su najavljeni Šem Filips, Rendi Hojt, Džon Gilmor, Ivan Van Norman, Kvanči Morija i Met Lis.

Karte su besplatne a a sa njima ćete dobiti plan i program dešavanja, ilustracije za vaše avatare na diskordu u još neke poklončiće.

Da li ćete učestvovati na ovom virtuelnom sajmu? Koje igre ovog izdavača vam se sviđaju? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.