Pitchwise redakcija

Ko je sve Pitchwise.net?

Sigurno se pitate ko je dovoljno lud da pokrene portal posvećen društvenim igrama. Vreme je da vam otkrijemo ko stoji iza ove supertajne organizacije.

Veljko Vuković Velijah – glavni i odgovorni urednik

TwitterYoutube

Pokrenuo sajt, platio domen i lupio šakom o sto kada je trebalo prelomiti da na Balkanu neko počne da piše o društvenim igrama. Obično igra Brass, Citadels i Twillight Struggle, a kada je društvo zauzeto pokušava da svog mačka Pabla nauči kako se igra Jaipur. Do sada je samo jednom izgubio od njega.

Bojan Jovanović GrgoljBlaster – urednik

TwitterYoutube

Škraba, lektoriše i administrira organski lateralni rič Pitchwise članaka od proleća 2017. godine. Voli jagode i po opredeljenju je Ultra-štrumpf. Obećao je da će prestati da kupuje FFG igre… nakon sledeće ekspanzije.

Danko Petrović Balder – autor

Pre svega eurogejmer, mada je spreman da proba svaku igru koja mu padne šaka. Otac i programer. Ima poseban fetiš prema farmama i srednjevekovnoj tematici. Mnogo voli da iznosi svoje mišljenje o igrama, zanimalo to druge ili ne.

Ranko Trifković Ranko – autor

Twitter

Legendarna figura u svetu RPG igara na Balkanskom poluostrvu. Pisao za mnoge magazine, održao mnoga predavanja, učestvovao u mnogim projektima. Zvuči važno kao što i jeste, a najvažnije je da na ovom sajtu vrši kontrolu kvaliteta RPG izdanja, približava vam i pomaže da zaplovite raznim fantastičnim svetovima. Još uvek traga za svojim…