News

Paizo seli svoju konvenciju PaizoCon 2020 na internet

Ovogodišnja PaizoCon konvencija će biti održana u virtuelnom svetu. Svi su dobrodošli na PaizoCon Online 2020.

Paizo je kompanija poznata po svojim RPGovima koji su nastali iz treće edicije Dungeons & Dragons a zatim nastavili svojim putem tokom kojeg su zadobili veliku popularnost. To su fantazijski Pathfinder, koji je doživeo svoju drugu ediciju i naučnofantastični Starfinder.

Ova kompanija godinama održava svoju konvenciju PaizoCon, koja je ove godine zbog pandemije koronavirusa otkazan. Ali bez očajavanja, tu je virtuelni svet koji je oberučke prihvatio okupljanja ove vrste te je kompanija  najavila PaizoCon Online 2020 koji će se održati od 26. do 31. maja. Virtuelni sajam će biti uprličen na Twitch, Discord, Roll20, Astral i ostalim virtuelnim tabletop platformama.

PaizoCon Online 2020

PaizoCon Online 2020

Za razliku od pravog sajma, ovaj virtuelni događaj je potpuno besplatan i prilika je za ljude sa našeg podneblja da se upoznaju sa ovim sajmom, uglavnom, orijentisanim ka američkoj RPG publici i kupcima. Imaćete priliku da probate popularne RPG naslove ovog izdavača u nekim od avantura specijalno pisanih za sajmove i konvencije. Upoznaćete nove igrače i Game Mastere sa svih meridijana a možda ćete i dogovoriti neku RPG avanturu za posle sajma.

Dok ovo pišemo, Paizo aktivno traži Game Mastere koji bi moderirali i vodili njihove (virtuelne) stolove. Ako mislite da ste spremni za ovaj poduhvat ili tražite priliku u hobi industriji registrujte se preko Warhorn sajta najkasnije do 13, maja (21h po našem vremenu).

Da li ćete posetiti ovaj virtuelni sajam? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.