Games

Digitalni Scythe i Mysterium su u novom Humble paketu

Humble Bundle nastavlja da nam čini ovu pandemiju i distanciranje od drugara malo podnošljivijim.

Ovoga puta, pred nama je paket Asmodee Digital društvenih igara, remiks jednog od mnogobrojnih paketa koje smo već viđali na sajtu sa nekoliko iznenađenja. Naslovljen “Play with friends”, pošto ipak sve igre podržavaju onine igranje kao i Steam Remote play together, ovaj paket donosi ukupno 24 igre i DLC-a po ceni od svega 11 evra.

Osnovni paket je standardno 1 evrić i u njemu su već suvi hitovi – Carcassonne, Small World, Patchwork, Love Letter, Potion Explosion i Kings and Assassins. Drugi nivo nema fiksnu cenu, već se ista menja u odnosu na to koliko u proseku kupci daju novca (trenutno je 9,5 evra). Tu ćete, pored već pomenutih igara, naći Splendor sa dve ekspanzije, Mysterium, Twilight Struggle, kao i po dve ekspanzije za Small World i Carcassonne. Na kraju, kompletan paket dodaje Scythe, kompletno izdanje The Lords of The Rings: Card Game, tri ekspanzije za Carcassonne, sve ekspanzije za Mysterium i još po jednu ekspanziju za Splendor i Small World.

Sve igre dolaze kao Steam ključevi, a na ikonicama ćete videti da li mogu da se igraju i na drugim operativnim sistemima sem Windowsa. Humble Asmodee Digital Play With Friends bundle je u prodaji još 9 dana, a kupovinom se dobija 10% popusta na prvi mesec Humble Choice pretplate.

Categories: Games, News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.