Card Games

MTG: Arena objavila listu Historic Anthology III karata

Ekskluzivni Magic: The Gathering Arena format Historic, nastavlja da evoluira sa novim (starim) kartama koje stižu sa Historic Anthology III setom.

Historic je MTG: Arena format gde je svaka digitalno dostupna karta legalna. čak i one koje su izašle iz Standard rotacije. U fizičkoj verziji Magic: The Gathering ove karte prelaze u Modern format koji je pored Standarda jako popularan. Wizards of the Coast se trudi da začini ovaj format povremenim ubacivanjem probranih starijih karata iz MTG istorije koje nisu digitalno dostupne.

Historic Anthology III donosi i Chainer's Edditct

Historic Anthology III donosi i Chainer’s Edditct

Pored novih karata za ovaj digitalni format igranja, u MTG: Arena aplikaciji će biti za stalno uvedeno rangirano Historic igranje. Do sada je ovaj format bio samo dostupan u drugoj polovini sezone novog seta. Historic se, kako izdavać navodi, pokazao dovoljno popularnim (iako je imao ne baš sjajan start) da će postati permanentni izbor za igranje u aplikaciji.

Evo i liste karata koje stižu sa Historic Anthology III:

Da li vas raduje povratak nekih karata? Da li su neke karte prejake? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.