Boardgames

Black Friday popusti u prodavnicama društvenih igara

Stigao je i TAJ dan u godini  – Black Friday, odnosno crni petak po naški. Dan kada gledamo kako se Ameri tuku po prodavnicama, jer velike rasprodaje znače čišćenje rafova pred ogromnu nabavku zaliha za praznični period.

U Srbiji se prate trendovi, naravno, pa tako i u većini domaćih prodavnicama možete naići na razne popuste. Prodavnice društvenih igara nisu razočarale ni ove godine, te su pripremile velike rasprodaje koje su uveliko počele, a završavaju se 28. novembra. Kako ne biste preoravali internet, tu je vaš Pitchwise da vas uputi direktno na akcije.

A akcija je ove godine podosta. Nemamo mesta da izlistamo baš sve što je sniženo, već ćemo skrenuti pažnju na neke interesantne artikle, a kompletne Black Friday liste možete videti na sajtovima ovih prodavnica.

Pa, da krenemo (po abecednom redu):

Bottle Gnome

Bottle Gnome Logo

Lokacije prodavnica: Kragujevac

Kragujevački Bottle Gnome je tačno u ponoć otvorio vrata svoje online prodavnice za ovogodišnju šoping groznicu. Na popustu je svašta, od bustera i kolekcionarskih kutija za Magic the Gathering, kockica i podloga za igru, do Gloomhaven i nedavno objavljenog Descent: Legends of the Dark. Cene se kreću od nekoliko stotina dinara, sa popustima koji idu do 80%. Bottle Gnome šalje pakete svuda po Srbiji, a dostava je besplatna za porudžbine od 3500 dinara i veće.

Posetite Bottle Gnome prodavnicu

Conflux

Conflux

Lokacije prodavnica: Beograd

A u Beogradu Conflux je na black friday rasprodaju postavio oko 80 društvenih igara raznih žanrova i izdavača. Među njima se nalazi i Calico, društvena igra koju je Conflux nedavno lokalizovao na srpski jezik. kao i uvek popularni naslovi Splendor, Unmatched i Suburbia. Igre su snižene za 20% a cene počinju već od 800 dinara.

Posetite Conflux prodavnicu

CoolPlay

CoolPlay

Lokacije prodavnica: samo online

CoolPlay, domaći distributer za Asmodee, pripremio je 30% popusta na sve artikle na svojoj online prodavnici. Potrebno je ukucati kod CRNIPATAK (ne petak!) i biće vam dodat popust na sve što se dodali u korpu. Igre koje možete naći u prodavnici su Catan, 7 Wonders Duel, Ticket to Ride (i ekspanzije), kao i sva izdanja igre Dixit.

Posetite CoolPlay prodavnicu

GameS

Games online shop

Lokacije prodavnica: Beograd, Novi Sad, Kragujevac

Prodavnica video igara GameS na popustu ima sjajni 7 Wonders, Jungle Speed i još neka izdanja. Sve igre na rasprodaji su zvanične lokalizovane verzije sa pravilima na srpskom jeziku, a cene kreću od 1599 dinara. Pored društvenih igara i video igara, konzola i dodataka, na rasprodaji su i kolekcionarski predmeti i akcione figure iz svih domena pop kulture. Dostava na teritoriji republike Srbije je besplatna za sve porudžbine preko 2999 dinara.

Posetite GameS prodavnicu

Games4You

https://i0.wp.com/games4you.rs/sites/default/files/logo_1.png?resize=338%2C89&ssl=1

Lokacije prodavnica: Beograd

Games4You se još jednom priključuje black friday maniji, ovoga puta sa popustima koji idu do 50% i uključuju neke od najpopularnijih igara na našim prostorima. Rasprodaju predvodi igra Grimm Masquerade, novo lokalizovano izdanje (čiju recenziju uveliko pripremamo), a tu su i Root, Codenames, Pandemic i logička igra Katamino. Cene igara počinju od hiljadu dinara, nove igre će biti dodavane svakog dana trajanja akcije, a dostava je moguća na čitavoj teritoriji republike Srbije.

Posetite Games4You prodavnicu

Mipl

May be an image of text that says "大 MIPL"

Lokacije prodavnica: Beograd, Novi Sad

Mipl je za black friday pripremio popuste od 10-50% na pažljivo odabrane naslove za čitavu porodicu. Među igrama na popustu se nalaze uvek popularn Catan na srpskom jeziku, escape room igre Exit, kao i jedno domaće izdanje koje smo nedavno prikazali na našem kanalu – Kraljevi Srbije. Cene igara kreću od 650 dinara, moguće je plaćanje online karticom, a dostava je besplatna ukoliko ste registrovani korisnik i dostigli ste određeni nivo u loyalty programu.

Posetite Mipl prodavnicu

Ravnica

Lokacije prodavnica: Beograd

Klub društvenih igara Ravnica je na popust stavio veliki broj igara. Sniženja se kreću od 10-50% a među igrama na sniženju se mogu naći ekspanzije za Dixit i Catan, Nemesis, domaća igra Overtime i sva Pandemic izdanja. Popusti u Ravnici traju do kraja novembra ili do isteka zaliha.

Posetite Ravnica prodavnicu

Da li ste kupili neku od igara na Black Friday rasprodajama? Koje igre biste preporučili našim čitaocima? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.