Boardgames

7 Wonders – recenzija

O 7 Wonders pisali smo mnogo puta. Igra je dobila brojne nagrade, pogledali smo i nastavak 7 Wonders Duel, a sada je pred nama novo izdanje ove društvene igre.

Put oko sveta u 3 runde i isto toliko špilova karata. Tako bi se najlakše dala opisati ova društvena igra. Izabraćete jedno svetsko čudo koje gradite i onda pokušavati da sakupite što bolje karte ispred sebe i, naravno, najviše poena na kraju partije.

Novo izdanje donelo je i nove, prelepe ilustracije na kartama i tablama koje predstavljaju svetska čuda. Pritom karte imaju i novi finiš pa “izgledaju kao zlatne” (i nama prave pičvajz sa kamerom kada ih slikamo). Igra je nedavno prevedena na srpski jezik, pa je i učenje pravila mnogo lakše.

Ali, sve to i više ćete saznati u novom videu koji smo pripremili. Takođe i poklanjamo jedan primerak igre u saradnji sa GameS prodavnicom, a u nastavku pogledajte kako se igra 7 Wonders i šta mislimo o igri:

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.