Games

Asmodee Digital najavio nove naslove i preuzeo izdavanje igre Scythe

Francuski gigant Asmodee je najavio novitete i planove svog ogranka Asmodee Digital za kraj ove i sledeću godinu. Asmodee Digital je jedan od vodećih izdavača digitalnih verzija društvenih igara koje pronalaze sve više publike i deo su renesanse ovog hobija koja traje poslednjih nekoliko godina.

Asmodee Digital je do sada izdao digitalne verzije igara Colt Express, Mr. Jack Pocket, Ticket to Ride, Mysterium, Potion Explosion, Splendor, Pandemic, Spot it!, Onirim, Jaipur i Pathfinder Adventures.

Kvalitet ovih izdanja se kreće od zadovoljavajućeg do sjajnog, gde ni jedna aplikacija nije totalni promašaj. Do kraja godine već znamo da će beta verzije igara Ticket to Ride: First Journey, Carcassonne i Smash Up dobiti svoju finalnu verziju.

Sem ovih igara, do kraja godine do naših računara, tableta i telefona stići će i Mensina igra Abalone, vozačka igra Mille Bornes i tekstualna avantura u Catan univerzumu Catan Stories.

Od najavljenih noviteta za 2018. godinu izdvaja se Terraforming Mars, izdavača Stronghold Games, koja je ove godine bila nominovana za Kennerspiel des Jahres. Pored nje,  Asmodee Digital je preuzeo kormilo za izdavanje digitalne verzije veoma popularne igre Scythe, izdavača Stonemaier Games. Digitalnu verziju igre i dalje razvija Knights of Unity. Pored ova dva velika imena, stižu nam i Zombicide, Bananagrams i Gloom.

Scythe se sprema ekskluzivno za Steam PC digitalnu platformu, dok će ostali naslovi biti dostupni u iOS i Android prodavnicama.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.