Games

Lords of Waterdeep stiže za PC i Android

Studio Playdeck je najavio da krajem ovog meseca izlazi nova digitalna verzija Wizards of the Coast igre, Lords of Waterdeep.

Igra je već neko vreme dostupna na iOS operativnom sistemu, te će za ove korisnike ovo biti samo besplatano poboljšanje. Nova verzija je 64-bitna i konvertovana je na Unity platformu tako da je time pokrivena i Android i PC/ Steam verzija.

Lords of Waterdeep

Lords of Waterdeep

Promene u igri su uglavnom kozmetičke a sama tabla ima sjajan pseudo 3D izgled. Nova verzija ima dosta sitnih promena koje poboljšavaju igračko iskustvo te se od nje dosta očekuje.

Waterdeep je nadaleko poznati grad u Forgotten Realms svetu. U njemu avanturisti mogu pronaći sve za njihova putovanja. Kada se malo zagrebe ispod površine, ovo je grad pun političkih intriga i ne baš legalnog poslovanja u tamnim uličicama. Igrači su u ulozi maskiranih lordova ovog grada, koji njime, iz senke, upravljaju. Putem svojih agenata, igrači regrutuju avanturiste koji rade za njih donoseći im vredne nagrade, šireći dezinformacije i baveći se spletkarenjem. Sve ovo zarad širenja uticaja nad ovim gradom. Tu su i dobre, stare investicije, te lordovi takođe grade i nove zgrade i zaostavštine koje pomažu ili odmažu ostalim igračima.

Lords of the Waterdeep se smatra jednom od najboljih digitalnih konverzija društvenih igara, te jedva čekamo da je isprobamo.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.