Boardgames

Street Fighter društvena igra uskoro i u prodavnicama

Veliki Kickstarter hit, Street Fighter: The Miniatures Game, postaće sledeće godine dostupan i širem krugu ljubitelja društvenih i borilačkih igara.

Asmodee je nedavno objavio da je postignut dogovor sa originalnim izdavačem igre, Jasco Games, za dalju distribuciju ove društvene igre sa minijaturama. Ugovor za sada pokriva samo teritoriju Severne Amerike, ali ne sumnjamo da će se igra nešto kasnije pojaviti i u evropskim prodavnicama.

Za Street Fighter: The Miniatures Games je tokom Kickstarter kampanje prikupljeno malo više od 2 miliona dolara. Igru su dizajnirali Joe “AngryJoe” Vargas i Alex Tune, koje gamerska publika zna sa YouTube kanala AngryJoeShow. Igra se zasniva na tzv. Universal Tactics sistemu a podržava 2 do 6 igrača na tabli sa 3D terenom koji se, tokom borbe, polako uništava. Specifičnost igre je što su sve figure u kutiji već ofarbane.

Izdanje koje će tokom 2022. godine doći u prodavnice će takođe imati 6 već ofarbanih minijatura, a koštaće “tričavih” 150 dolara. Trenutno nije poznato da li će išta od dodatnog sadržaja stići do polica prodavnica.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.