Boardgames

Napravite svoje mape za Kartografe kroz novi alat

Osnovne dve mape koje dolaze uz društvenu igru Kartografi su vam dosadile? Prošli ste svih 100 listića i tražite nove izazove?

Novi alat koji je brazilski distributer Grok Games objavio omogućava vam da napravite nove mape za Kartografe.  Potpuno je besplatan za korišćenje i sve što vam je potrebno je običan internet pregledač, tako da radi i na telefonima. Na zvaničnom sajtu potrebno je da odaberete koliko planina, ruševina i kanjona želite da bude na mapi, a zatim vam sajt generiše mape za igru na osnovu odabira.

Nažalost, ne možete baš ručno postavljati pomenute elemente na listiće, već se svaki nasumično generiše. Klikom na New Map dobićete drugačiju mapu, tako možete proći kroz praktično bezbroj varijacija. Maksimalni broj planina i ruševina je po 10, dok se na listu može naći najviše 20 polja kanjona. Sajt takođe omogućava stvaranje verzije lista koja će vam trošiti manje boje iz štampača, ali i eksportovati u PDF fajl ukoliko želite naknadno da sve odštampate. Takođe ćete dobiti i link ka svakoj mapi pa je možete podeliti sa prijateljima, zgodno kada igrate na daljinu.

Igra Kartografi je od nedavno dostupna na srpskom jeziku i jedna je od naših najdražih roll n write igara do sada. Više o igri pročitajte u našoj recenziji.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.