Articles

Kalendar igranja društvenih igara za 2022. godinu

Sneg je napadao, hladno je i sumorno, pa svi više vremena provodimo uz društvene igre. Nije baš da nam treba dodatni razlog da uživamo u istim, ali po koji dodatni izazov pomaže da lakše odaberemo igru za to veče, ali i da se dodatno zabavimo.

Iz ovog razloga, za 2022. godinu, naš Danko je napravio kalendar društvenih igara sa izazovima za svaku nedelju, kao i prostorom za upisivanje igara, pobednika ili šta god drugo poželite. Kalendar počinje sa 27. decembrom tekuće godine, ujedno i prvom nedeljnom januara 2022. godine. Naravno, potpuno je besplatan za download i dolazi u PDF formatu.

Izazovi koji su pred vama, ukoliko odlučite da ispratite sve nedelje kalendara, variraju od igranja prve društvene igre sa kojom ste ušli u hobi, preko društvenih igara određene tematike ili žanra, do igranja društvene igre na srpskom jeziku, ukoliko neku imate u svojoj kolekciji. Naravno, glavni cilj kalendara i pratećih izazova je da se dobro zabavite, pa na izazove gledajte kao na sugestiju, ispomoć, a ne nešto što po svaku cenu morate da uradite.

Uostalom, svi imamo makar jednu igru na polici koju nikako da zaigramo, ili smo dugo planirali da je ponovo postavimo na sto, tako da eto razloga da se podsetite svega što imate u kolekciji i ideja za sledeće veče društvenih igara.

S obzirom na konstantne izmene na ovom linku možete naći sve verzije kalendara, uključujući i najnoviju (v3) u kojoj je došlo do potpune izmene izgleda kao i ispravljanja nekih izazova.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Articles, Boardgames, News

Tagged as: ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.