Card Games

CD Projekt Red najavio Cyberpunk 2077 kartašku igru

Hakeri, obucite kul jakne i namestite frizure kao Kijanu Rivs, Cyberpunk 2077 dolazi i u analognom izdanju.

CD Projekt Red, developeri dugo očekivanog RPG-a za PC i konzole, najavili su da udružuju snage sa CMON kako bi izdali Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Card Game, kartašku igru smeštenu u futuristički svet video igre.

Kartični Cyberpunk 2077 dizajnirali su Erik M. Leng (XCOM, Cthulhu: Death May Die, Rising Sun) i Andrea Čiarvesio (Kingsburg, Wacky Races). Bićete u ulogama tzv. Fixera, ljudi koji unajmljuju “digitalne ratnike” da obavljaju razne prljave posliće za njih. Cilj vam je, naravno, da postanete najuticajniji u podzemlju, dok vaši hakeri postaju veterani svog posla. CD Projekt najavljuje da će ovo biti igra sa draftovanjem i da očekujemo brojne inovacije, ali i podosta donošenja teških odluka.

Gospodina Lenga takođe ne treba posebno predstavljati, naročito jer ima poprilično iskustva sa donošenjem video igara na table, a bio je i glavni dizajner video igre Duelyst, kartaške igre koja je nažalost ostala u senci Hearthstonea. Lang je inače i sam veliki fan Cyberpunka i igrao je svako izdanje ovog kultnog RPG-a. Cyberpunk 2077 – Afterlife izlazi tokom 2020. godine, mada nije otkriveno da li pre ili posle izlaska video igre. U međuvremenu, sa ovim svetom se možete upoznati kroz Cyberpunk Red koji izlazi tokom tekućeg meseca.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.