Boardgames

Hasbro predstavio dva najluđa izdanja Monopola do sada

U redu Hasbro, razumemo da vam je muka od toga što mnogi otvoreno mrze Monopol, ali ovo postaje smešno.

Hasbro je odlučio da kritike kako je Monopoly najdosadnija društvena igra na svetu pretvori u, pa ni sami nismo sigurni šta je tačno ovo. Šala na sopstveni račun, preuranjeni prvoaprilski štos, dokaz da će ljubitelji ove igre kupiti bukvalno bilo šta? Pričamo o dva nova izdanja igre – jedno namenjeno svima koji smatraju da partija Monopola traje kao gladna godina i jedno namenjeno onima koji bi zapravo želeli da ceo dan igraju ovu društvenu igru.

Monopoly speed

Za prvo izdanje, Monopoly: Speed, izdavač tvrdi da ga možete odigrati u svega 10 minuta. Da, dobro ste pročitali. Partija počinje brzopoteznom rasprodajom polja na tabli, a zatim u dve runde možete istima dalje trgovati. Karte su takođe promenjene, pa Šanse daju neke prednosti pri trgovini, dok sa Iznenađenje kartama dobijate bonuse za kraj partije. U kutiji dolazi i štoperica.

Monopoly longest game ever

A u drugom uglu je nešto za šta smo isprva pomislili da je nečiji Photoshop projekat, dok nismo videli stranicu na Hasbro sajtu. Monopoly: Longest Game Ever sa zasniva na onom čuvenom nepisanom pravily po kome smo svi uporno igrali – partija traje dok jedan igrač ne pokupuje sve na tabli! Pritom je tabla produžena na 66 lokacija i liči na Talisman, kretanje određuje samo jedna kockica, a jedno pravilo kaže da možete pocepati novčanice na dva dela kako biste dodatno razvukli partiju. Kao šlag na torti, jedna od figurica je kornjača.

Nemamo šta da kažemo nego svaka čast genijalnim ljudima u Hasbro koji su učinili da, pored ovoga, Monopoly Fortnite deluje uzbudljivo.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.