Games

Castles of Burgundy stigao na PC i mobilne uređaje

Prošle godine smo ga najavili, a sada je stigao – digitalni Stefan Feld.

Tačnije, njegova najpoznatija igra, Castles of Burgundy, od sada je dostupna i u digitalnom izdanju za PC, kao i mobilne telefone, tablete i ostale uređaje koji se prave pametni. Na ovoj adaptaciji je radio studio Digidiced, koji su na ekrane naših uređaja doneli i druge popularne društvene igre poput Agricola i Terra Mystica.

Što se ”Burgundije na struju” tiče, uključeno je sve što već očekujemo – dobar interaktivni tutorijal koji će vas provesti kroz sva pravila, kompjuterski protivnici (sa 3 nivoa težine), lokalno igranje na istom uređaju, kao i multiplayer putem interneta. Zanimljivo je da je za online igranje dostupno nekoliko rešenja, od asinhronog igranja, preko brzih mečeva uživo, kao i globalno rangiranje igrača kroz GLICKO sistem, a takođe je nebitno na kojoj platformi kupite igru jer su sve tri verzije povezane i mogu igrati jedne sa drugim. Ono što će presuditi oko kupovine je, kao i uvek – cena. Steam verzija redovno košta 12.5€, dok su one na Google Play i AppStore po 10€. Da li ćete dati koji evro više zbog igranja na velikom ekranu izbor je koji ćemo prepustiti vama.

Pogledajte kako igra izgleda u nastavku a ,ako se još niste susreli sa ovom kultnom igrom, pročitajte našu Castles of Burgundy recenziju.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.