News

Witcher RPG dobija besplatni Easy Mode

Ukoliko ste planirati da proverite kako izgleda Witcher kao stoni RPG, kroz par meseci ćete imati priliku za to i još besplatno.

R. Talsorian Games, izdavači ovog RPG sistema, najavili su besplatnu verziju igre koja bi trebalo da bude savršeni ulaz u svet slovenske mitologije. The Witcher Tabletop Roleplaying Games: Easy Mode, kako glasi pun naziv ovog mini izdanja, knjižica je od 24 strane kroz koju ćete se upoznati sa Interlock sistemom, a sadrži pojednostavljenu verziju pravila iz ”velike” knjige. Takođe, uz nju dobijate i gotovu avanturu i generisane likove kako biste što pre mogli da istražite mračni fantazijski svet Witchera.

Kako bi proslavili to što je Witcher najprodavaniji RPG 2018. godine, iz R. Talsorian su odlučili da Easy Mode može da se uzme potpuno besplatno 15. juna kada je tzv. Free RPG Day. Digitalnu verziju će distribuirati DriveThruRPG, dok će Easy Mode moći da se nabavi i u fizičkom izdanju, ali samo u određenim prodavnicama (biće najavljeno uskoro i kojim). Da li će se kasnije i kako distribuirati ovo ”olakšano” izdanje igre nije precizirano, dok se standardno izdanje prodaje po ceni od 25 dolara.

Witcher RPG se nadovezuje na trilogiju video igara studija CD Projekt Red, a priča je smeštena između druge i treće igre. Za još o RPG strani hobija pročitajte šta su roleplaying igre i kako da ih igrate (skoro) besplatno.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.