News

Savladajte Demogorgona u Stranger Things Dungeons & Dragons Starter Setu

Novi starter set za Dungeons & Dragons donosi kampanju iz popularne Netflix serije Stranger Things.

Kao što Stranger Things fura fazon osamdesetih, tako će i novi Stranger Things Dungeons & Dragons Starter Set biti prožet nostalgijom i retro vajbom. Sama kutija je izrađena po ugledu na legendarnu crvenu kutiju iz ranih osamdesetih, koja je proživela padanje, cepanje i tumbanje na tavanu.

U kutiji se nalaze starter pravila za petu, aktuelnu, ediciju Dungeons & Dragons, koja će naučiti nove igrače osnovama ove RPG igre i za sat vremena ih spremiti za prvu avanturu.  Tu je i šest kockica i formular za karaktere od kojih je svaki inspirisan likom koga su klinci igrali u seriji.

Stranger Things Dungeons & Dragons Starter Set

Stranger Things Dungeons & Dragons Starter Set

Avantura u kutiji je kompletna verzija “Hunt for the Thessalhydra” koju glavni likovi iz Stranger Things igraju tokom prve sezone serije. Kao bonus u kutiji se nalaze i dve ekskluzivne minijature Demagorgona, glavnog monstruma iz njihove kampanje. Jedan je već ofarbana, spremna za igru a druga je neofarbana i spremna za vašu četkicu.

Hasbro i Wizards of the Coast su najavili da će Stranger Things Dungeons & Dragons Starter Set biti dostupan u maju 2019. godine, sa cenom od 25 dolara. Ovaj set je skuplji za 10 dolara od regularnog D&D Starter Seta ali on dolazi bez minijatura.

Sa trećom sezonom Stranger Things serije tu odmah iza proleća, imate dovoljno vremena da ponovo odgledate prve dve sezone i uporedo odigrate avanturu sa klincima, ako vam trebaju saveti kako da rasturite Demagorgona sa praćkom. Usput pročitajte i našu recenziju pete edicije Dungeons & Dragons.

 

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.