Boardgames

Crni Petak 2022: Popusti na društvene igre

Koje su društvene igre na popustima za Crni petak? Gde ih kupiti? Ne brinite, spremili smo za vas listu popusta!

Stigao je i taj dan – Black Friday ili kod nas Crni petak. Ovo je dan kada proslavljamo petak kada su davnih, pradavnih godina vanzemaljci zasenili sunce i svojim moćnim laserima istrebili jadne, dobre dinosauruse. Redakcija Pitchwise veruje u ovu priču jer je bolje i prihvatljivije objašnjenje zašto su danas u svim prodavnicama popusti.

Šalu na stranu, za razliku od raznih domaćih bezobraznih online i običnih prodavnica koje prvo povećaju pa onda spuste cenu za ovaj specijalan dino-petak, prodavnice društvenih igara su i dalje poštene i cene svoje mušterije i ljubitelje hobija.  Ako želite da dodate neke naslove koje ste vrebali za kolekciju ili ste zainteresovani da se upustite u ovaj naš divan hobi, danas je pravi dan da to i učinite. Sve akcije na ovoj listi traju do 27. novembra, osim ako je to drugačije naglašeno.

U nastavku teksta pogledajte šta smo izdvojili iz ponuda za Crni petak domaćih prodavnica društvenih igara:

ComputerLand

Kako je ComputerLand postao zvanični uvoznik i distributer za Games Workshop, bilo je za očekivati da će se Warhammer program naći u ponudi popusta za crni petak uz video igre i gedžete. Izdvojićemo igru sa minijaturama Dungeon Bowl, kao i Harbinger starter set za Age of Sigmar kome je cena skoro pa prepolovljena.

Lokacije prodavnica: Beograd, Novi Sad

Posetite ComputerLand prodavnicu

Conflux

Conflux

Beograđani će u Confluxu moći da nađu društvene igre na do 20% popusta, među kojima je i lokalizovano izdanje igre Calico, kao i Marvel izdanje veoma populare igre Dice Throne. Conflux je u svoju ponudu uvrstio i brojne akcione i kolekcionarske figure, koje su takođe na popustu.

Lokacije prodavnica: Beograd

Posetite Conflux prodavnicu

GameS

Games online shop

GameS nije izneverio ni ove godine sa popustima, a Black Friday akcije su počele još pre nekoliko dana i traju do 28. novembra. Među stotinak artikala koji su na popustu, našle su se i društvene igre Bitoku, 7 Wonders, kao i serijal escape room igara Unlock.  GameS daje besplatnu dostavu ako poručite za 4999 dinara ili više.

Lokacije prodavnica: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš

Posetite GameS prodavnicu

Games4You

https://i0.wp.com/games4you.rs/sites/default/files/logo_1.png?resize=330%2C87&ssl=1

Lokacije prodavnica: Beograd

Games4You je ove godine stavio naglasak na rastuću biblioteku lokalizovanih izdanja. Popusti se kreću od 10% do 50%, a među igrama čije su cene snižene nalaze se urnebesni Quacks of Quedlinburg, kockičasti To je Jako Pametno, Colt Express, kao i brojna CGE izdanja uključujući i novitete sa Essen Spiel 2022.

Posetite Games4You prodavnicu

Mipl

Mipl takođe ima na popustu CGE novitete poput Deal With the Devil i Starship Captains, kao i svoje lokalizacije. Divni Wingspan je snižen taman kada je stigla ekspanzija Evropske Ptice, kao i većina Catan igara, Boonlake, Kralj Tokija i nedavni hit Nidavelir.

Lokacije prodavnica: Beograd, Novi Sad

Posetite Mipl prodavnicu

Koje ste vi igre odlučili da kupite za Crni petak? Da li ste videli neki super popust u domaćim prodavnicama društevnih igara? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

 

 

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.