Boardgames

Steamforged Games priprema Elden Ring društvenu igru

Elden Ring društvena igra

“Rise tarnished” i sve što uz to ide, evo prilike da se još malo družimo sa Elden Ring.

Malo više od mesec dana nakon što je najavljen Elden Ring RPG, stigle su nam vesti da se sprema i društvena igra zasnovana na ovogodišnjem hitu. Izdavač Steamforged Games najavio je da je sklopio dogovor sa Bandai Namco o adaptaciji video igre u stono iskustvo i najavo propratio pogledom na minijaturu Margita (The Fell Omen). Ako ste igrali Elden Ring, verovatno već imate ospice, razumemo vas.

Elden Ring društvena igra će biti kooperativna avantura za 1 do 4 igrača u kojoj ćete istraživati razne regione takozvanih Lands Between iz video igre. Na istraživanju će biti veliki akcenat, navodi izdavač, a u najavi se navodi da će igrači posetiti poznate lokacije i susresti se sa brojnim likovima koje znaju sa PC i konzolne verzije. To znači i “kraljice” poput Godrick the Grafted, jedinog još imenovanog protivnika u do sada objavljenim informacijama. Borbe su drugi ključan element, a interesantno je da će se odvijati bez upotrebe kockica

Iako nas još detalja o igri tek očekuje, jedno je sigurno – biće ovo puna kofa plastike i sigurno nekoliko kutija sa ekspanzijama. Steamforged Games je poznat po takvim izdanjima, od Resident Evil, preko Devil May Cry i Dark Souls, pa sve do Horizon Zero Dawn. Sve će se finansirati kroz Kickstarter, a koliki će biti udar na džep (još u ovoj krizi) tek ostaje da vidimo.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.