Games

Igrali smo Unmatched Digital Edition

Digitalno izdanje društvene igre Unmatched je stiglo i dobili smo priliku da ga testiramo.

Unmatched je mojoj malenkosti jedna od omiljenih društvenih igara. Brza, ne naročito komplikovana i uvek dinamična, postala mi je igra kojoj se rado vraćam i uveliko sakupljam ekspanzije. Zato je bilo interesantno čuti da se sprema digitalno izdanje.

Acram Digital objavio je konačno dugo očekivanu adaptaciju igre Unmatched, skirmiš igre sa likovima iz mitova i priča. Od planirana četiri izdanja – PC, Android, iOS i Nintendo Switch – dostupno je samo ono kompjutersko, tj. za platformu Steam.

Kao i u društvenoj igri, digitalni Unmatched je ili 1 na 1 ili 2 na 2 obračun. Svako izabere jednog od boraca, pokupi špil karata, postavi figure na tablu i kreće krkljanac. Naravno, kako je ovo verzija na struju, dostupni su AI protivnici i interaktivni vodič kroz igru kako biste se upoznali sa svim pravilima i pojedinostima boraca, uključujući i njihove špilove.

Važno je naglasiti da ovo još uvek nije 1.0 verzija igre, već early access izdanje kome nedostaje određena funkcionalnost i sadržaj. Na primer, dostupna su četiri borca od planiranih 6, a i igra još nije dostupna na drugim platformama, a u videu smo objasnili i kako će se ova igra tačno prodavati i šta igrači mogu da očekuju u budućnosti. Provrteli smo Unmatched Digital Edition, pogledajte naše utiske u nastavku:

Igru za potrebe prikaza ustupio Acram Digital.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Games, Video

Tagged as: , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.