Boardgames

Najavljena Devil May Cry društvena igra

Ogrnite crvenu jaknu, zgrabite parče pice i ofarbajte kosu u belo – Devil May Cry postaje društvena igra!

Steamforged Games i Capcom su udružili snage kako bi kultnu hiperaktivnu tabačinu sa ekrana prebacili na naše stolove, a obećavaju jednako brzo & ludo iskustvo (mada bez motora koji postaju mačevi). Igra će se zvati Devil My Cry: The Bloody Palace, po popularnom modu koji je svaka od DMC video igara imala, a cilj je izvesti spektakularni kombo i, naravno, sakupiti što više poena.

”Kao dugogodišnji Devil May Cry fan ne bih mogao biti više uzbuđen što radimo na ovoj igri”, izjavio je Met Hart, kreativni direktor Steamforged Games i dodao da će igra svakom komponentom preneti esenciju i sve što je sjajno oko DMC. Igračima će tako na raspolaganju biti Dante, Nero, Trish i novajlija V predstavljen u Devil May Cry 5. Vizuelno, igra se oslanja upravo na najnovije izdanje iz serijala, a u kutiji će biti i veliki broj minijatura.

Steamforged Games navodi da će igra tokom proleća stići na Kickstarter, kroz koji su ranije finansirali Horizon Zero Dawn i svoj ogromni hit Dark Souls društvenu igru. Za više informacija i šansu da osvojite primerak igre, posetite zvanični sajt.

I naravno, da ne zaboravimo da po stoti put preslušamo:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.