Boardgames

Najavljena je Resident Evil 3 društvena igra

Nova-stara Resident Evil video igra morala je biti propraćena društvenom igrom. A očigledno je i ko jedini može da ugrabi ovu licencu.

Steamforged Games, naravno, britanski izdavač društvenih igara koji je poslednjih godina postao gotovo ekskluzivan za adaptacije video igara u analogni format. Nova društvena igra koju su najavili je Resident Evil 3: The Board Game, prva zvanična adaptacija hita iz 1999. godine. Kako je Resident Evil 3 od nedavno ponovo u žiži interesovanja zbog visokobudžetnog rimejka koji je Capcom objavio za PC i konzole, ovo je odličan potez od strane Steamforged-a da se inkasira još koji dukat.

Još jednom 1-4 igrača će jurcati ulicama Raccon Cityja spašavajući živu glavu od horde zombifikovanog naroda. Među igrivim likovima su Džil Valentajn i Karlos Oliveira, a pred njima će biti kampanja od preko 19 sati trajanja i špil “napetosti” koji će već težak zadatak činiti još nezgodnijim. Naravno, Nemesis je neizbežan, a izdavač najavljuje brojna iznenađenja koja čak i najveći Resident Evil fanovi neće očekivati.

Resident Evil 3 društvena igra dolazi na Kickstarter 28. aprila i projekat možete pratiti na ovom linku. Pre izlaska ove igre očekuje nas nova Gears of War društvena igra, a nešto kasnije i Devil May Cry društvena igra.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.