News

Ugrabite besplatni Dungeons & Dragons sadržaj ovog meseca

Wizards of the Coast i Dungeons & Dragons počinju objavljivanje besplatnog dnevnog sadržaja za sve igrače i Game Mastere koji su zbog pandemije u kućnom karantinu.

Tim koji radi na Dungeons & Dragons je postavio stranicu na kojoj će na dnevnoj bazi biti objavljivan besplatni sadržaj vezan za jedan od najpopularnijih RPG sistema na svetu. Sve što vam je potrebno za isprobavanje Dungeons & Dragons RPGa se nalazi u Basic Set knjižici koju možete nabaviti na D&D sajtu besplatno. A zatim svakog dana na stranici D&D Besplatan Materijal možete obogatiti vaše igranje sa raznoraznim sadržajem.

Kako se na stranici navodi, stigao je materijal iz Starter Seta (avantura The Lost Mines of Phandelver), a uskoro će tu biti i razne dogodovštine i susreti iz Baldur’s Gate: Descent Into Avernus i Ghosts of the Saltmarsh kampanja, kao i avanture pisane za Adventurers League. Za najmlađe, tim je spremio bojanke na kojima je radio, između ostalih hydro74.  Kao što rekosmo prošle godine, možete uživati u RPG a da ne morate mnogo da platite.

Sav ovaj besplatan sadržaj možete iskoristiti sa svojim najbližima u kući ili sa vašom RPG ekipom igrati online. Vaš omiljeni Pitchwise se pobrinuo da vas opremi i informiše o potrebnim alatkama za preseljenje vaših avantura sa stola u virtuelni svet. Mi smo takođe dobro prelistali osnovne D&D knjige i rezenzirali Dungeons & Dragons 5th Edition: Player’s Handbook kao i Dungeons & Dragons 5th Edition: Dungeon Master’s Guide i Monster Manual .

Koji se besplatni Dungeons & Dragons sadržaj vama najviše sviđa? Ostavite nam komentar na sajtu ili se pridružite diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.