Boardgames

CMON najavio Army of the Dead igru

Novi film Zeka Snajdera Army of the Dead (Armija mrtvih) će dobiti i kartonsku verziju u izdanju CMON.

Hit film poznatog režisera spaja Vegas, pljacku, mišiće, zgodne devojke i zombije. Kako se broj zombi filmova iz godine u godinu smanjuje i daje prostora za druge monstrume i natprirodne pojave, čini se da je prirodan sled događaja objava poznatog izdavača CMON da sprema društvenu igru sa minijaturama zasnovanu na Army of the Dead filmu.

Zasto logičan sled? Pa gospodari Kickstartera vole svoju horor igru Zombicide, te koriste svaku priliku da pojave zombija u pop kulturi nalepe na ovu društvenu igru. U srži Army of the Dead: A Zombicide Game je kooperativna zombi šibačina sa pridodatim likovima plaćenika iz filma, koji pokušavaju da u zabranjenoj zoni Vegasa dođu do zelembaća. Igrači će uživati u odigravanju scena iz filma i posebnih scenarija koji su prilagođeni filmskom ostvarenju.

Zombi filmova nikad dosta, a čini se da ni dungeon crawler igre sa gomilom minijatura ne posustaju. CMON nije objavio nikakve dodatne informacije o ovoj igri. Za sada ne znamo ni datum izlaska a kamoli cenu.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.