Games

Among the Stars uskoro postaje digitalan

Svemirsko-kartašku igru Among the Stars ćemo uskoro moći da igramo i na telefonima, tabletima i svim ostalim mobilnim drangulijama.

Cublo Games su najavili da će objaviti digitalni Among the Stars u četvrtak, 10. maja, za Android i iOS uređaje. Ova ”7 Wonders u svemiru” igra draftovanja karata i građenja najboljih svemirskih stanica s ove strane vaseljene će u digitalnoj verziji dolaziti sa kampanjom, multiplayerom za 3 i 4 igrača, asinhronim online igranjem ili klasičnom lokalnom zanimacijom na istom uređaju, kao i AI protivnicima za vežbanje. Naravno, digitalni tutorijal će biti prisutan, a igračima će biti dostupno po 8 rasa i zadataka.

Originalno izdata 2012. godine od strane Artipia Games, igra je takođe bila dostupna i u izdanjima Stronghold Games i Portal Games u zavisnosti od tržišta za koje se radila verzija. U naredne tri godine su izlazile velike ekspanzije (po jedna godišnje) koje u početku neće biti u okviru digitalnog izdanja igre. 2015. godine igra je bila nominovana za Origins nagradu za najbolju kartičnu igru.

Among the Stars će koštati 5€ i prodavaće se na Google Play i iTunes prodavnicama, a kako izgleda igra možete pogledati u nastavku:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.