News

Najavljen Elden Ring stoni RPG

Hrabri avanturisti spremni da svako malo pravite nove likove, sledeće godine ćete imati priliku za upravo takvo RPG iskustvo.

Kako saznaje japanski sajt Famitsu, u pripremi je stoni RPG zasnovan na video igri Elden Ring. Ovogodišnji megahit, prodat u preko 13 miliona primeraka, odličan je predložak za tako nešto i taj fantazijski svet je lepa alternativa onome što redovno viđamo u Dungeons & Dragons.

Detaljnijih podataka o igri za sada nema baš mnogo. Poznato je da će igra sadržati pravila za avanturisanje, kao i liste magija, predmeta i veština koje će igrači Elden Ring prepoznati. Nije otkriveno da li će se za igru koristiti neki novi sistem, ili će biti iskorišćen deo Dark Souls RPG pravila, kao ni za koliko igrača će biti ovo iskustvo. Što se tiče izdanja, iza istog stoji kompanija Kadokawa, a kao autori su potpisani Hironori Kato i SNE grupa.

Elder Scrolls stoni RPG se u prodaji očekuje na proleće 2023. godine. Više informacija, nadamo se, dobijamo uskoro.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: News, RPG

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.