Boardgames

Games Workshop sprema tri nove mini igre

Nekoliko novih igara za početnike i igrače koji traže brzu zabavu u Warhammer i Warhammer 40.000 svetovima dolazi u prodavnice.

Svaka od ovih igara je manja kada se uporede sa njihovim prepoznatljivim osnovnim kutijama za Warhammer i Warhammer 40.000. To nikako ne umanjuje njihov kvalitet jer su namenjene za opuštenije igranje i upoznavanje novih igrača sa ovim popularnim svetovima i igrama sa minijaturama.

Blitz Bowl: Ultimate Edition

Blitz Bowl: Ultimate Edition

Blitz Bowl: Ultimate Edition je, da kazemo, prepolovljena verzija Blood Bowl igre. To je popularna i poznata krvava borba, ovog puta sa timovima od po 6 igrača, pod okriljem imena “sport”. Pravila su pojednostavljena a u kutiji ove igre za dva igrača se nalaze Reavers i Skaven timovi i sav propratni materijal koji je potreban da se odmah pobi… zaigrate sa drugom ili drugaricom.

Warhammer Quest: Lost Relics

Warhammer Quest: Lost Relics

Warhammer Quest: Lost Relics je igra sa minijaturama u kojoj su igrači u ulozi Stormcast Eternals koji su izgubljeni u lavirintu. Ovo je osnovni tip igre  tumaranja po tunelima i pećinama gde ćemo se boriti protiv monstruma, pronalaziti blago i tražiti izlaz i beg od zlog Magistera. Ovo je igra za do 4 igrača i traje oko 30 minuta.

Combat Arena: Clash of Champions

Combat Arena: Clash of Champions

Combat Arena: Clash of Champions je nastavak skirmiš igre Combat Arena. Na tabli su 4 ratnika, zatočenih od strane ludog Necron Overlorda, osuđenih na međusobnu šorku. Pravila su jednostavna, sa ciljem da igrači nauče osnove GW sistema, sa dosta taktičkih elemenata i jako finim minijaturama.

Games Workshop je najavio poskupljenje svojih proizvoda za 20% te se njihovi veći sistemi, Warhammer i Warhammer 40.000, sada još više smatraju skupim hobijem. Na ovaj način kompanija daje šansu novim igračima da isprobaju deo zabave koji veći sistemi i igre donose, pre nego što se odluče da u njih investiraju. Takođe, ponekad je dobro imati i skirmiš igre koje vremenski kraće traju ali pružaju dobar ugođaj.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.