Boardgames

Portal Games nas uči da mislimo kao Betmen

Portal Games je u pregovorima sa Warner Bros Consumer Products obezbedio licencu za korišćenje Betmena i ostalih karaktera iz tog DC sveta u svojim društvenim igrama. Šta to znači?

Poljski izdavač će nakon ovog ugovora uvesti jednog od najpoznatijih detektiva, da to je Betmen, i njegove suparnike u njihovu popularnu seriju igara Detective. Kako se u izjavi za štampu navodi, Detective društvena igra i Detective Comic serija stripova u kojoj se pojavljuje Betmen, savršeno odgovaraju jedna drugoj.

“Dok se u većini društvenih igara borimo kao Betmen, naša igra će vas izazvati da razmišljate kao Betmen,” izjavio je Ignacij Trževiček, CEO i glavni pisac/ dizajner Detective igre. Linija Betmen etiketiranih Detective igara će startovati u 2022. godini sa Batman: Everybody Lies igrom. U njoj će igrači biti u ulozi četiri detektiva – Voren Spejsi, Viki Vejl, Harvi Bulok ili Ketvumen. Oni će raditi zajedno u otkrivanju misterioznih događaja i rešavanju ko od poznatih negativaca stoji iza njih.

Nakon detektivskih avantura na Arakisu i u vreme hladnog rata, ovo je prva simbioza Detective igre sa nekim herojem sa stranica stripova. Batman: Everybody Lies je igra za do 4 igrača i verujemo da će se dopasti ljubiteljima Detective igara kao i fanovima šišmiša. Igra se u prodavnicama očekuje u toku leta.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.