Games

Hero Realms uskoro u digitalnom izdanju

Kicstarter za digitalnu verziju Hero Realms igre (Star realms u fantazijskom ruhu) je uspešno završen, prikupivši više od 130 000 dolara.

Hero Realms, originalno izdat 2016, je dekbuilding igra za dvoje. Cilj je razviti sistem za sakupljanje resurasa, a i borbenih poena koji služe za napadanje protivnika. Trenutno postoji pet klasa koje su na raspolaganju, svaka od kojih započinje partiju sa setom od deset karata. Igrači dele set od osamdeset karata (market), u svakoj rundi može se kupiti jedna od pet ponuđenih karata sa marketa nakon čega slegi borba. Klase (a i same karte) se mogu levelovati kroz partije, sa mnoštvom ponuđenih opcija.

Digitalna verzija će se sastojati od pet različitih modova. Tu je opcija igranja protiv kompjutera, kompetitivni mod, prijateljska partija, coop mod i roguelike mod protiv kompjutera (biranje nasumičnog lika i borba protiv niza AI protivnika sve dok se ne izgubi). Nažalost, primećujemo da će igra obilovati mikrotransakcijama, što za kozmetičke predmete, ali i za komponente koje utiču na gameplay.

Digitalna verzija igre dolazi na Steam, android i IOS platforme u avgustu 2022. godine. Svi zainteresovani mogu do tada podržati igru na Kickstarteru kroz late pledge i tako zaigrati ovu deckbuilding igru pre svih, kroz betu koja počinje uskoro.

Autor: Teodor Vrećica

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.