Boardgames

Trgujte Sunđer Bob Kockalone mimovima u novom Monopolu

“Dobra mema, Patriče!” “Hvala, Sunđerbobe, to mi je omiljeni sendvič.”

Da li ste spremni za još jedan Monopol? Volite Sunđerboba Kockalonea i znate sve citate iz serije napamet? Možda znate šta označava kada vam neko pošalje sliku dotičnog sunđera kako imitira pticu? Onda je za vas Monopoly: Spongebob Squarepants Meme Edition. Proverili smo datum najave ovoga, zaista postoji, nije prvoaprilska šala.

The OP je tako objavio izdanje igre Monopoly u kojoj su sva polja zamenjena mimovima iz Sunđerboba, a umesto kuća i hotela na njih postavljate postove i kolekcije. Keš je zamenjen lajkovima, očekivano, dok su polja iznenađenja i šanse postala komentari i šerovi. Jer internet. Jer mimovi. Jer zašto da ne. Ako je mogao Fortnite, što ne i ovo. Mada su polja za zatvor i parking nepromenjena. Izgleda da u Koralovu moraju da poštuju licencu.

Ovo je Monopol kao i svaki drugi Monopol. Možda ste mogli i sami da ga napravite. Eto, jedino što onda ne biste dobili metalne pione u obliku keba pljeske, Sunđerbobove spatule, Lignjoslavovog klarineta i ostalih poznatih predmeta iz serije. I još da to platite 40 evro novčanica. Javite nam ako ga nabavite, samo da vidimo uživo.

Lignjoslav je možda i najbolje sumirao osećanja prema ovoj igri:

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.