Industry

Board & Dice Con počinje sutra

Sezona online sajmova i konferencija se nastavlja ovog vikenda sa Board & Dice Con.

Izdavač društvenih igara Teotihuacan, Dice Settlers i Escape Tales najavio je za 10. i 11. april veliki online događaj kroz koji će publika moći da se upozna sa njihovim mnogobrojnim naslovima, ali i ključnim ljudima iz industrije.

Gledaoci će imati priliku da isprate intervjue sa dizajerim Adamom Kvapinskijem (Nemesis), Andreasom Odendalom (Cooper Island), Fabiom Lopianom (Ragusa), ilustratorom Zbižekom Umgelterom koji je oslikao neka od najpopularnijih izdanja, kao i drugim ilustratorima koji su sarađivali sa NSKN i Board & Dice.

Poznati inostrani blogeri će voditi razne panele, prikazivati stare i nove društvene igre, voditi kvizove, a tu su i neizostavni demo stolovi gde ćete moći i sami da isprobate sve igre, doduše u digitalnom formatu. Fešta će početi u 17 časova po našem vremenu velikom premijerom deluks verzije jedne od igara, kao i prikazom Founders of Teotihuacan, a dešavanja i streamovi će ići se do kasno u noć. Tokom drugog dana gledaoci će se bolje upoznati sa licima koja stoje iza njihovih omiljenih igara, a kompletan raspored možete naći na zvaničnom sajtu.

Poseta Board & Dice Con je, naravno, besplatna, a preporučeno je da se koristi Discord radi lakše komunikacije ukoliko čekate red na demoe.

Koje društvene igre su vaši favoriti? Da li planirate da kupite novu igru ovog mesca i koju? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.