Card Games

Šampion Paolo Vitor Damo da Rosa ovekovečen u MTG karti

Paolo Vitor Damo da Rosa

Paolo Vitor Damo da Rosa

Još jedan profesionalni Magic: The Gathering igrač je ovekovečen na ilustraciji za kartu. Ovog puta je to bela karta.

Aktuelni Magic: The Gathering svetski šampion Paolo Vitor Damo da Rosa će biti ovekovečen u Strixhaven: School of Mages setu koji uskoro izlazi. Njegov lik će se naći na ilustraciji za kartu Elite Spellbinder.

This slideshow requires JavaScript.

Elite Spellbinder karta donosi jedinstven efekat za belu boju i kreatori špilova već gledaju i petljaju sa njenom aplikacijom u Human Cleric arhitipu u Modern formatu. U Standardu, ova karta je zanimljiva zbog svoja dva tipa, Human i Cleric, koji će biti lepo prihvaćena u Party mehanici koja nešto i nije nešto efektna u trenutnoj meti.

Kako navodi Damo da Rosa, Wizards of the Coast ga je kontaktirao odmah nakon osvojene titule na World Championship XXVI 2020. godine. On navodi da je želeo da njegova karta bude igriva i da njene mehanike ne budu vezane samo za jedan set i format.

Damo da Rosa se pridružuje Havijeru Domingezu i njegovoj karti Fervent Champion. Njih dvojica su jedini profesionalni MTG igrači koji imaju svoje karte koje su legalne u Standard formatu.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.