Boardgames

Nova World of Tanks društvena igra izlazi ovog leta

World of tanks društvena igra

Vruća vest za ovaj vreli letnji talas je da će World of Tanks konačno postati društvena igra kakvu fanovi očekuju – sa sve trodimenzionalnim tenkićima koji, nažalost, ne kažu brum-brum.

Uvek popularni tenkići dolaze u septembru na naše stolove sa igrom World of Tanks Miniatures Game. Ovu društvenu igru potpisuje Gale Force Nine (Spartacus, novo izdanje Dune), izdavač društvenih igara iz Virdžinije, SAD. Igra će biti objavljivana u nekoliko talasa, od kojih prvi čini osnovna kutija u kojoj je nekoliko tenkova i sav materijal potreban za igranje. Gale Force Nine planira da u svakom talasu bude po jedan tenk od svake frakcije (Amerika, Britanija, Sovjeti i Nemačka).

Evo i šta se nalazi u osnovnoj kutiji:

  • Tenkovi T-34, M.Sherman, Cromwell i PZ.KPFW. IV
  • 6 kockica
  • Karte od svih tenkova, modula, poboljšanja i posade
  • Teren i tokeni
  • Špil Critical karata

Svaki tenk će, dakle, biti predstavljen kako minijaturom tako i pratećom kartom na kojoj ćete videti sve bitne podatke. Preko 30 karata predstavlja razna poboljšanja koja možete nakačiti na tenk, baš kao i u originalnoj video igri, a sa novim dodacima će dolaziti i nove karte. Naravno, nije zaboravljena ni publika koja puca online, pa će u svakom World of Tanks Miniatures Game proizvodu dolaziti i po nekoliko kartica sa kodovima za razne dodatke u video igri.

Ovo inače nije prva World of Tanks društvena igra, jer je  2013. godine objavljena je igra World of Tanks Rush, kartična igra u izdanju Hobby World.

Igrate World of Tanks? Planirate da nabavite ovu društvenu igru? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.