Boardgames

Ako vam je pandemija dosadila, tu je slagalica od preko 50 000 delova

Do pojave pandemije širom sveta bila je rasprostranjena pojava koja se zvala socijalni život. Sastajali su se ljudi, pričali uz piće, sklapana su neka nova poznanstva, sticana su nova iskustva i iz dana u dan ljudi su imali priliku da rade maltene sve što im padne na pamet.

Onda je, prema (ne)zvaničnim informacijama, jedna osoba odlučila da je dobra ideja da uz Netfliks i “čil” gricne krilo slepog miša i, nekoliko meseci kasnije, čitava planeta došla je u situaciju da traži način kako da razbije monotoniju u cilju izdržavanja mentalne torture zvane “karantin”.

Ukoliko još niste, možete pogledati listu naših predloga besplatnih igara za vas, za mališane, a posebno inspirativne su i igre koje će vas staviti u centar borbe protiv virusa i pružiti vam priliku da, ukoliko smatrate da zaslužuje, spasite svet.

Kodakova najveća slagalica na svetu

No, ako ste već više puta prešli sve moguće varijacije ovih igara, te tražite neki novi izazov, kompanija Kodak donosi vam priliku da se okušate u izazovu zvanom “Najveća slagalica na svetu”. I nije šala, ima 51 300 delova.

Sama slagalica sastoji se iz 27 individualnih delova koje je potom moguće sklopiti u celinu. Ova slagalica posebno je interesantna jer vam pruža priliku da se ne samo razonodite, već i da uživate u fotografijama najpoznatijih turističkih lokacija na svetu, poput rimskog Koloseuma, Tadž Mahala, Venecije…

Svaka slagalica ima 1900 delova, dok gotova slagalica zauzima 870×190 centimetara. Što se cene tiče, ovo pravo pravcato remek delo će vam iz džepa izbiti tričavih 599,95 dolara. To je, složićete se, sitnica, ukoliko vas upravo ova slagalica održi mentalno zdravim.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.