Games

Tainted Grail uskoro i kao video igra

Tainted GrailNajveći Kickstarter projekat 2018. godine spreman je da sa stolova dođe i na naše ekrane.

Awaken Realms Digital, divizija studija Awaken Realms zadužena za video igre, najavila Tainted Grail PC igru. Ova daptacija će biti open world RPG zasnovan na pričama i mehanikama društvene igre koja se nalazi u 10 najuspešnijih Kickstartera.

Avalon umire, kralja Artura ni od korova, vitezovi Okruglog stola pobegli kud koji mili moji. Vaša mesna zajednica zato bira najhrabrije ratnike i šalje ih put Kamelota. Vi ćete, jel te, upravljati tom bandom koja maltene gola i bosa kreće sama protiv najvećeg mraka koji je zadesio zemlju.

Istraživanje će tako biti ključno, ali studio navodi i da ćemo na svakom koraku morati da donosimo teške odluke koje često neće imati tako jasno razrešenje. Još bitnije, odluke će dalje oblikovati vašu kampanju i mogu se kasniji vratiti da vas ujedu za tur. Borbe su potezne, a osim razvoja likova moraćete paziti i na razvoj sela, što se opet povezuje sa istraživanjem sveta i stalnim stavljanjem glave na panj. Po prvim slikama objavljenim na Steam strani, digitalna adaptacija hit društvene igre će izgledati odlično, ali za igranje vam neće biti potreban najmoderniji kompjuter.

Tainted Grail izlazi tokom 2020. godine i biće PC ekskluziva, barem u početku. Dok čekamo dautm izlaska, pogledajmo trejler:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.