News

Započnite Rogue Trader kampanju uz novi komplet Humble Bundle knjiga

Za ljubitelje avantura u Warhammer 40.000 svetu Humble Bundle i Cubicle 7 su spremili paket Rogue Trader RPG igre po bagatelnim cenama.

Rogue Trader je RPG smešten u Warhammer 40.000 svet u kome su igrači u ulozi kapetana i posade svemirskih brodova koji se bave trgovinom u opasnim vodama galaksije u dalekom i mračnom milenijumu.

Za samo 1 evro dobićete Rogue Trader osnovnu knjigu pravila kao i Forsaken Bounty, Into the Storm i Dark Frontier. To će vam obezbediti sve što vam je potrebno za nekoliko meseci avantura u ovom svetu.

Sledeći nivo otključavate sa 8 evra gde dobijate još 5 knjiga koliko donosi i treći nivo za 14 evra. Finalni nivo sa još 8 knjiga (ukupno 22 knjige) će vas koštati 17 evra.

This slideshow requires JavaScript.

U maju ove godine, Games Workshop je prebacio Wrath & Glory RPG izdavaču Cubicle 7.  Pored ovog RPG, sva ostala i buduća Warhammer 40.000 izdanja će biti izdavana od strane ovog izdavača. Cubicle 7 je tokom avgusta preko Humble Bundle ponudio Dark Heresy RPG paket a sada je na red došao i popularni Rogue Trader.

Cubicle 7 ovim potezom pokušava da zainteresuje igrače za novi revidirani Wrath & Glory RPG koji će uskoro izaći iz štampe.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.