News

Novi Humble Bundle se bori protiv jeretika u Warhammer 40k

U mračnoj budućnosti možda postoji samo rat, ali će vas taj rat veoma malo koštati u ovom Warhammer 40.000: Dark Heresy RPG paketu. Imperator će  biti zadovoljan!

Humble Bundle je u saradnji sa Cubicle 7 spremio paket Dark Heresy RPG knjiga. Ovo je sjajan paket ako hoćete da se dokopate sjajnih izvora 40K istorije, avantura i drugih mračnih detalja o ovom popularnom naučnofantastičnom svetu koji je stvorio Games Workshop.

Preuzmite ulogu grupe odanih sledbenika crkve i krenite u lov na jeretike širom Imperije u 40tom milenijumu. U tome će vam pomoći Dark Heresy Second Edition: Core Rulebook, Dark Heresy: Game Master’s Kit, Dark Heresy: Inquisitor’s Handbook i Dark Heresy: Purge the Unclean. I to sve za jedan dolar. Ovo je jedan od dobrih razloga za jeftino uživanje u RPGovima.

Ako želite još knjiga, tu su još tri nivoa plaćanja koji vam donose još 22 Dark Heresy naslova, među kojima su razni suplementi za vođenje raznoraznih sledbenika imperije, avanture, kampanje i knjige prepune monstruma i neprijatelja imperije.

This slideshow requires JavaScript.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.