Boardgames

Istražite Fireball Island kroz besplatnu Dungeons & Dragons avanturu

Fireball Island je društvena igra iz dalekih 80tih godina prošlog veka koju je putem Kickstarter kampanje restaurirao i ispolirao Restoration Games. I još nije završio sa njom!

Fireball Island: The Curse of Vul-Kar je dobro prihvaćena od većine igrača zbog svojih primamljivih komponenti i jednostavnog retro igranja. To je doprinelo i da osvoji Dice Tower nagradu za najbolju porodičnu igru.

Fireball Island

Fireball Island društvena igra i Fireball Island avantura

Restoration Games je odlučio da u duhu igre kreira i Dungeons & Dragons RPG avanturu koja je bazirana na ovoj društvenoj igri. Avantura je zamišljena za 3-5 karaktera 5. nivoa i vešt je način da se istraži istorija i priča koja stoji iza ovog ostrva. Premisa je da je Srce Vul-Kara vraćeno na Vatreno Ostrvo i time uzrokovalo potpuni haos na istom. Na avanturistima je da srede situaciju kako znaju i umeju.

Ovaj modul je zabavna mešavina D&D avanturisanja i Fireball Island društvene igre i služi kao sjajan način da se zainteresovanima prikaže svet RPG igara. Takođe, ljubiteljima društvenih igara uz ovu avanturu možete otškrinuti vrata RPG sveta.

Ova Dungeons & Dragons avantura, Fireball Island: Isle of the Fire Spirit,  je potpuno besplatna i možete je skinuti na sajtu izdavača. Ekspanzija za društvenu igru Fireball Island: Spider Springs se očekuje do kraja godine.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.