Games

Fanatical Tabletop Bundle donosi osam društvenih igara po niskim cenama

Fanatical prodavnica je lansirala paket digitalnih društvenih igara u saradnji sa Asmodee Digital u kome možete ugrabiti neke od najboljih društvenih igara poput Ticket to Ride i Pandemic. Ovo je repriza ranijeg paketa koji su imali, te kupovinom na najvišem nivou dobijate osam igara za 10 evra, a sve dolaze kao odvojeni Steam ključevi pa se paket može podeliti sa drugarima.

Kao na Humble Bundle, paket je podeljen na nekoliko nivoa, ali bez ikakvih komplikacija ili promenljivih cena. Jednostavno izaberete nivo koji želite i to je to. Tako se za 1 evro mogu uzeti Mysterium, Smallworld 2 i Abalone. Ukoliko odvojite 5€, pored pomenutih igara očekuju vas i Pandemic, Talisman: Digital Edition i Splendor, dok se za 10€ dobijaju još i Ticket to Ride i Carcassonne – Tiles & Tactics. Nažalost, sve igre dolaze u osnovnim verzijama, bez ijedne od ekspanzija (velika šteta u slučaju Ticket to Ride, Talisman i Smallworld).

Fanatical Tabletop Bundle je u prodaji do 7. juna. Pored ovog paketa možete nabaviti komplet od četiri primerka Tabletop Simulator upola cene, a ljubitelji Dungeons & Dragons mogu po najnižoj ceni do sada da pokupe kompletan Tales from Candlekeep.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.