Card Games

MTG Arena časti igrače vitražnim kartama

Nije dovoljno pobediti drugog igrača, morate dobro izgledati dok pobeđujete.

Wizards of The Coast vrlo dobro zna ovu mantru, pa je za Magic The Gathering: Arena igrače spremio nove fensi karte sa efektom vitraža. Tačnije, u pitanju su Planeswalker karte, njihčak trideset šest, koje se u narednim nedeljama mogu osvojiti kroz razne aktivnosti u igri.

Ovo je promocija u okviru War of The Spark: Chronicles, a kroz pet nedelja tj. poglavlja (od kojih se prvo završava 31. maja) ćete otključavati nove karte igranjem, aktiviranjem promotivnih kodova, ali i kupovinom kroz prodavnicu u samoj igri. Po jedna karta se tako osvaja za svaku treću, devetu i petnaestu pobedu u Chronicles u istoj nedelji, po jedna karta nedeljno stiže ako pratite zvanični newsletter, dok je preostalih 16 dostupšno jedino u prodavnici za dragulje i zlatnike.

“Hronike Rata” nisu bez nekih ograničenja – sve što osvajate je čista kozmetika. Dakle, moraćete prvo da otključate samog Planeswalkera, a onda i vitražnu kartu. Ali, kao što rekosmo, vredi se potruditi, jer je pobeda znatno slađa ako znate da se neko s druge strane ekrana nervirao kada je video vaš bling.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.