Games

Acram sprema digitalni Charterstone

Konačno su počele da stižu prve vesti o Charterstone za PC i ostale platforme za igranje digitalnog kartona.

Prošlo je skoro godinu dana od kako je Stonemaier Games najavio digitalni Charterstone. Od tada o igri nije bilo ni traga ni glasa, sve do sada, kada je Acram Digital potvrdio da je zadužen za adaptaciju odlične legacy igre na ekrane naših elektronskih uređaja.

Digitalni Charterstone će tako biti objavljen za PC (Steam), Nintendo Switch, kao i mobilne uređaje sa Android i iOS operativnim sistemima. O tome koliko će se i da li ovo izdanje igre razlikovati od originala za sada nema informacija, štaviše, kruže glasine da ćemo igru videti tek sledeće godine u prodaji. Ono što je sigurno je da se ne štedi na produkciji, ako je ovaj kratki trejler ikakav nagoveštaj, i da ćemo verovatno imati naraciju kako budemo prolazili kroz kampanju u igri.

Podsetimo, Charterstone je objavljen 2017. godine kao prva igra legacy formata iz Stonemaier Games. Kombinujući lagano pripovedanje i worker placement mehaniku, igra je pružiula pregršt taktičkih izazova i igračima omogućila da imaju svoju unikatnu kopiju igre nakon što završe kampanju. Kopiju koju, dalje, mogu da igraju neograničen broj puta (za razliku od dotadašnjih legacy igara), ili da krenu celu priču iz početka kupovinom paketa karata koji resetuje igru.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.