Games

Fanatical lansirao paket digitalnih društvenih igara

Želite da osvežite svoju digitalnu biblioteku, a da vas to košta bukvalno kao kikiriki? Bacite pogled onda na ovaj paket.

Fanatical, nekadašnji Bundle Stars, upravo je u prodaju pustio Tabletop Bundle, paket u kome su neka od najboljih digitalnih izdanja popularnih društvenih igara. U pitanju su izdanja za PC, tačnije Steam platformu, a sve igre dolaze u vidu zasebnih kodova pa lako sa drugarima možete podeliti paket.

Sam paket ima tri nivoa i isto toliko i cena. Najjeftiniji je 1€ i tu dobijate Small World 2, Mysterium i Abalone. Za nešto više para, tačnije 5€, očekuju vas još i Pandemic, Talisman i Splendor. A ako želite da pokupite sve igre iz paketa, to će vas koštati 10€, ali zato pored svega pomenutog dobijate i Carcassonne: Tiles & Tactics sa River i Abbot ekspanzijama i Ticket to Ride sa mapama Evrope, Švajcarske, Azije, kao i USA 1910 dodatkom. Samo verzija Carcassonne koju ovde dobijate bi vas redovno koštala koliko i ceo paket, tako da je u pitanju skroz dobra kupovina. Nažalost, sem uz Carcassone i Ticket to Ride, ni uz jednu od ostalih igara iz paketa ne dolaze ekspanzije.

Fanatical Tabletop Bundle je u prodaji do kraja februara i možete ga pazariti na ovom linku.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.