Kickstarter

Dead Cells postaje društvena igra

Posle lomljenja kontrolera na PC-u i konzolama, na red je i da prevrćemo stolove igrajući jednu od trenutno najboljih metroidvania igara.

Le Scorpion Masque, izdavač poznat po igri Decrypto koja je i lokalizovana na srpski jezik,  je najavio svoju prvu Kickstarter kampanju i to za Dead Cells: The Rogue-Lite Board Game. Ovo je adaptacija popularne rogue-lite video igre koja je objavljena 2018. godine koja i nakon pet godina ima veliku količinu igrača zbog svog dizajna i igrivosti.  Na kartonskoj verziji su radili Antoan Bausa (7 Wonders Duel, Takenoko), Korentin Lebrat, Ludovik Moblan i Teo Rivier. Ova ekipica se okupila i u saradnji sa dizajnerima video igre – Motion Twin i Evil Empire da pretoči Dead Cells osećaj na naše stolove.

Dead Cells Pitchwise boardgames društvene igre

Dead Cells: The Rogue-Lite Board Game će biti kooperativno tumaranje po lavirintu (u stilu Metroid i Castlevania igara sa konzole – Metrodvania fazon) za 4 igrača. Istraživaćemo Dead Cells ostrvo čiji biomi stalno evoluiraju i boriti se protiv protivnika zaraženim  opasnim virusom Malaise. Kako dizajneri kažu: istražuj, eliminiši protivnike, pogini, mutiraj i sve ponovi.

Kickstarter kampanja za Dead Cells: The Rogue-Lite Board Game će početi na proleće. Već sada možete posetiti Kickstarter stranicu projekta i prijaviti se za vesti o kampanji.

Pratite aktuelne Kickstarter kampanje. Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.