Boardgames

Igrali smo – Jaipur

Dragi čitaoci, danas ćemo vas voditi na jedno putovanje, u grad Džaipur.

Jaipur je igra za dva igrača objavljena sada već davne 2009. godine. U njoj ste se nadmetali ko će biti bolji trgovac u naslovom gradu, razmenjujući karte za svilu, dragulje, zlato i ostale đinđuve. Vrlo jednostavnih pravila i munjevito brza, bila je to igra koju je lako poneti bilo gde i predstaviti društvu koje je želelo nešto uzbudljivije od tablića i “magaraca”.

Jaipur je bitna društvena igra za Pitchwise. Bila je to prva recenzija ikada objavljena na našem sajtu, praktično igra koja je pokrenula sve ovo što sada vidite. Dobro, a zašto pričamo o ovoj igri u 2022. godini? Pa, nedavno je izašlo izdanje na srpskom jeziku i hteli smo da konačno imamo igru i na kameri.

Zašto je ova igra sjajna pročitajte u našoj Jaipur recenziji, a u nastavku pogledajte kako izgleda izdanje na srpskom jeziku i kako se igra ova društvena igra:

Igru ustupio CoolPlay.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Boardgames, News, Video

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.