Boardgames

Najavljena nova 7 Wonders društvena igra

Posle dosta ekspanzija, 7 Wonders dobija svojevrsni nastavak.

Asmodee i Repos Production najavili su 7 Wonders: Architects, društvenu igru koja bi trebalo da poznato iskustvo iz kultne igre spakuje u manji, znatno brži format. U pitanju je potpuno nezavisna igra, tako da je dovoljno samo nju da kupite i zabava može da počne.

Kao i u originalnoj igri, bićete u ulozi graditelja koji će pokušavati da naprave nova svetska čuda. Tokom igre ćete sakupljati materijale za izgradnju, razvijati kulturu svoje nacije, ali i ratovati sa drugim nacijama kako bi baš vaša građevina na kraju opstala i postala deo istorije. Građevine dolaze iz nekoliko delova, umesto ređanja karata, te će biti lako videti koji igrač je najviše dogurao sa izgradnjom. Navodno će i neka pravila biti pojednostavljena kako bi igrači što lakše razumeli igru, a ujedno su i ilustracije veselije i šarenije, tako da sve ostavlja utisak klasične društvene igre za porodice sa decom.

Poput prethodnika, ovo je igra koju može igrati do 7 igrača, ali izdavač najavljuje da će jedna partija 7 Wonders: Architects trajati svega 25 minuta. Videćemo da li je tako kada se igra pojavi u prodavnicama krajem jeseni. Svakako će biti interesantno uporediti iskustvo sa 7 Wonders Duel jer će i ovo izdanje biti igra za dvoje.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.