Games

Digitalna Neuroshima Hex po drugi put na telefonima

Neuroshima Hex app

Portal Games je najavio “popravni ispit” za digitalno izdanje svoje sjajne strateške društvene igre.

Neuroshima Hex, originalno objavljena 2008. godine, a zatim adaptirana za mobilne telefone i tablete, sledećeg meseca će se vratiti na mobilne uređaje u novom izdanju. Izdavač za sada planira verzije za Android i iOS platforme i mnogobrojna osveženja kako bi igra opravdala očekivanja koja igrači imaju od modernih digitalnih igara.

U novoj verziji, Neuroshima Hex će podržavati lokalno i online igranje, a povezivanje putem interneta će biti moguće nezavisno od platforme na kojoj igrali imaju igru. Solo igrači će moći da odmere snage protiv AI protivnika sa 3 težinska nivoa. Naravno i dalje je cilj da umlatite protivničku bazu. Što se tiče igrivih armija, sa igrom dolaze četiri osnovne (Moloch, Hegemony, Outpost i Borgo), dok će one iz ekspanzija biti dodavane naknadno.

Najbolje od svega – ukoliko već imate postojeću Neuroshima Hex aplikaciju, nova igra će vam biti dostupna potpuno besplatno, uključujući i sav dodatni sadržaj koji ste već nabavili. Osnova igra košta oko 280 dinara na Google Play prodavnici, pa sličnu cenu očekujemo i za novu igru. Neuroshima Hex je inače adaptirana i u fantazijsku igru Monolith Arena, a ove godine izlazi i kolekcionarsko izdanje igre.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Games, News

Tagged as: , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.