Boardgames

Tvoj Potez održava Riziko SFRJ turnir

Kućni stratezi, uskoro ćete imati priliku da pokažete da ste najbolji Riziko igrač.

Beogradski klub Tvoj Potez najavio je za 4. septembar sa početkom u 18 časova turnir u ovoj klasičnoj društvenoj igri. Tačnije, u Kriziko SRFJ verziji koja za tablu, pogađate, ima teritoriju biše Juge kao i neke dodatke u vidu kartica iznenađenja i promena zadataka tokom iste partije, tako očekujemo uzbudljiv i dinamičan turnir.

Pravila za Riziko pretpostavljamo da znate – osvojite teritorije i zavladajte svetom – uz naravno rolanje pune šake kockica i sakupljanja kartica kako biste u narednom krugu dobijali pojačanje armije. Sa ovim domaćim izdanjem igre i njegovim specifičnostima se možete upoznati svakog dana u klubu i vežbati do dana turnira.  Naravno, svaki igrač je za sebe, te nema igranja u timovima.

Što se kotizacije tiče, učešće se plaća 300 dinara, a poslednji dan za prijave je 2. septembar. Pobednika turnira očekuje nagrada koja je, za sada, iznenađenje.

Klub društvenih igara nalazi se u Žarkovu, na adresi Trgovačka 26. Iz kluba savetuju igračima da dođu pola sata ranije kako bi mečevi počeli na vreme.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , , , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.