Boardgames

Najavljena Total War Rome društvena igra

Još jednu kultnu video igru ćemo videti u analognom formatu.

PSC Games, izdavač pretežno ratnih igara među kojima je i Blitzkrieg koji smo nedavno igrali, je najavio da radi na adaptaciji Total War: Rome. Ovaj hit iz Creative Assembly je ranije ove godine dobio grafičko unapređenje, a u stonoj varijanti će podržavati 4 igrača i dati izbor između vođenja Rima, Grčke, Kartagine i Germanije.

Vremenski, igra će biti smeštena u period od 250. do 50. godine pre nove ere. Iz PSC Games najavljuju da će se u velikoj kutiji naći podosta kvalitetnih minijatura, a sve ilustracije će obezbediti Creative Assembly. Za dizajn je zadužen Sajmon Hol, koji je izjavio da očekuje da se igra svidi kako ljubiteljima video igre tako i zagriženoj wargame publici, a prosečno trajanje jedne partije Total War: Rome društvene igre će biti do 3 sata.

Total War: Rome će krajem godine doći na crowdfunding platforme (nije poznato da li će to biti Kickstarter ili sve popularniji Gamefound), a u planu su i ekspanzije. Nove informacije se očekuju uskoro na zvaničnom sajtu.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

1 reply »

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.