Boardgames

Pandemic dobija World of Warcraft izdanje

Pandemic World of Warcraft Lich King

I Pandemic putuje u Azeroth, sa novim izdanjem igre u kome će igrači birati između Horde i Alijanse.

Nakon saradnje sa Days of Wonder na Small World of Warcraft, Blizzard Entertainment se udružio sa Z-Man Games kako bi sagu u Lich Kingu doneo i u igru u kojoj smo ranije jurili raznobojne kockice po tabli.

Pun naziv igre je World of Warcraft: Wrath of the Lich King – A Pandemic System Board Game. Od jednog do 5 igrača će preuzeti uloge poznatih likova iz Warcraft univerzuma (Thrall, Varian, Sylvannas) i pokušati da zaustave naslovnog negativca pre nego što horde nemrtvih preplave fantastičnu zemlju Azeroth. Umesto, pa hajde da kažemo miroljubivih virusa iz originalnog Pandemica, igrače će ovoga puta stalno napadati protivnička horda, a previše istih na jednom mesto dovešće još nezgodnije protivnike, pa je još jednom potrebno da budete brzi i efikasni.

Tu nije kraj novotarijama. Igra će imati borbeni sistem, sa rolanjem kockica, kao i dodatnih kartica kojima pojačavate napade svog heroja. Takođe je ukinuto razmenjivanje kartica sa saigračima, mehanika koja je bila ključna za pobedu u originalnom Pandemicu. Ljubitelji video igre će, pored likova, videti i dosta poznatih lokacija, a u istima će imati dodatne zadatke kako bi otključali još bolju opremu. Sve to dolazi u velikoj kutiji, sa velikom tablom, hrpom minijatura i 3D komponentama ovog novembra.

Više o igri pročitajte na zvaničnom sajtu, a u nastavku pogledajte kratki video prikaz kako će to sve izgledati na tabli.

 

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.