Industry

Origins sajam pomeren na jesen

Nova godina tek što je počela, a već dobijamo vesti o odlaganjima velikih dešavanja iz sveta društvenih igara.

Origins Game Fair, jedan od najstarijih sajmova društvenih igara, neće se održati krajem proleća kao što je do sada bio običaj, već na jesen. Organizatori sajma, Game Manufacturer’s Association, odlučili su se za taj potez zbog COVID-19 pandemije koja još uvek utiče na ceo svet. Ipak je bezbednost posetilaca na prvom mestu. Ovogodišnje izdanje održaće se između 30. septembra i 3. oktobra.

Ovaj sajam se održava još od 1975. godine. U početku, Origins je svake godine imao drugu lokaciju, dok mu grad Kolambus u saveznoj državi Ohajo nije postao permanentni dom 1996. godine. Tradicionalno, sajamski dani su bili tokom druge nedelje juna, a 2019. godine sajam je posetilo preko 20 hiljada ljudi. Prošle godine sajam je održan putem interneta kao Origins Online, ali u oktobru. Međutim, GAMA želi da se sajam ove godine vrati tradicionalnom formatu, uz određene mere kako bi se garantovalo da posetioci ne fasuju koronu. U opticaju su privremena pravila kao obavezno nošenje maski, distanciranje i merenje temperature na ulazu, ali će konkretne mere zavisiti od tempa vakcinacije po SAD.

Još informacija o sajmu nas očekuje uskoro, tačnije 16. februara kada će početi prijave za izlagače i sponzore.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

 

Categories: Industry, News

Tagged as:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.